Wie doet er gezellig mee met #Twitzomer?

Gepubliceerd door Cecilia op

#Twitzomer 2018

Goedemorgen!

Het drukke werkseizoen is volop bezig voor mij. Het begon al een paar weken terug toen het zomaar mooi weer werd. Maar daar mee kwam bij mij ook gelijk opborrelen dat ik wel een begin zou moeten maken met #Twitzomer.

Alleen toen gebeurde er in ons leven weer het een en ander waardoor bepaalde dingen bleven liggen. Waaronder #Twitzomer.

De meeste van jullie volgen mij ook op FB en Twitter en zullen al gelezen hebben over de conditie van Nappie. Dat gaat er hard achteruit. En we zijn nu met zijn laatste weken (ik hoop natuurlijk nog maanden) hier bij ons voor hij over die regenboogbrug gaat. En dat hakte er bij mij en mijn gezin er enorm in. Nu proberen we natuurlijk het beste er van te maken om beide hondjes het naar het zin te maken. En dus steken we onze schouders er weer onder en gaan we weer zo vrolijk mogelijk verder.

 

En dus is het tijd voor #Twitzomer!

Ik heb er best weer zin in. Het zoeken naar leuke cadeautjes voor mijn lootje. Maar ook ontdekken wie mijn lootje is. Houd ze van echte zomers spulletjes zoals flamingo’s, ananassen of cactussen? Of is zij eigenlijk meer een winters type net als ik. En dus totaal niks met die flamingo’s of ananassen te maken wil hebben?

Maar misschien is zij wel heel anders dan ik. Houd ze van hele andere hobby’s dan ik. En weet ik dan wel wat ik haar zou kunnen geven. Want soms kan dat best lastig zijn om je te verplaatsen in een ander.

Daarom probeer ik altijd weer nieuwe vragen te verzinnen om mijn lootje beter te leren kennen. Zijn er vragen die jij graag gesteld zien worden, geef ze dan gerust door. Dan kan ik die ook stellen. Want misschien zijn er wel meer dames die dat willen weten.

Zijn jullie dan ook van die speurneuzen die dat soort dingen gaat opzoeken?

 

Eerst even wat belangrijke zaken!

Allereerst vul het formulier straks zo uitgebreid mogelijk in. Daardoor kan diegene die jou heeft getrokken ook heel veel over je te weten komen.

De inschrijving sluit 1 juni 2018. Dan ga ook gelijk proberen de lootjes te trekken, zodat jullie gelijk al het weekend kunnen spenderen aan het bestuderen van je lootje.

De uiterste verzenddatum is 18 juni 2018. Dat is op maandag. Dan zou met alle gemak alle pakjes op woensdag de 20ste in huis kunnen zijn.

En dan vieren we #Twitzomer op zondag 24 juni. Ik denk er aan om het toch ‘s morgens te doen, zodat we daarna lekker in de zon kunnen genieten van de cadeautjes. (en ik ga er van uit dat ik veel werk in die week aangezien de Oosterburen dan ook al vakantie hebben. Dus dan ben ik in de avonden niet veel thuis)

Het budget is net als andere edities €12.50. En daar valt niet je inpakpapier of andere decoratie onder. Het gaat echt er om dat je die €12.50 gebruikt voor je cadeautjes.

Wat nog wel even belangrijk is om te vermelden is dat je ten allen tijden mij een bewijs van verzenden stuurt. Maak voor je zelf ook foto’s van het pakket. Mocht er eventueel wat gebeuren tijdens het verzenden dat je daar dus nog wel bewijs van hebt.

Het inschrijfformulier!

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Belangrijk is om alles zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Vul ook in als je eventueel iets echt niet wil krijgen. Denk aan badschuim omdat je kast al vol staat. Of geen knutselspullen van de Action omdat je dat al zelf hebt gekocht.

Inschrijfformulier #twitkerst2018

 

Verificatie

 

Mocht je nog vragen hebben, gooi ze gerust in de groep. Er zal altijd wel iemand zijn die er antwoord op weet. En anders kan je mij ook via de mail bereiken: Mailen maar!

 

Facebook Comments