Wel of geen slotje

Gepubliceerd door Cecilia op

Gisteren had ik de lijst weer bijgewerkt met de nieuwe deelneemsters. Deze lijst is bedoelt om elkaar makkelijk te kunnen vinden en bij elkaar te kunnen neuzen. En vast elkaar te leren kennen. 

Nu hebben een aantal dames een slotje op hun account. Wat ik overigens goed begrijp, hoor. Het liefst zou ik willen dat het niet nodig zou hoeven zijn. 

Maar het is wel zo dat ik veel hoor dat men elkaar niet toevoegd als volger en dus het swapmaatje ook niet kan kijken bij diegene. En vaak ziet het swap maatje dus niet wie jij bent en of je het pakje ontvangen hebt. En daardoor ook niet of het swap maatje word bedankt. 

En juist dat wil ik voorkomen. Ik kan je niet verplichten je slotje te verwijderen, maar vraag je wel of je iedereen wilt toevoegen als volger. Via mijn lijst kun je zien of diegene met twitkerst meedoet. 

De meeste deelneemsters volgen iedereen die op de lijst staan. Gewoon om te zien hoe actief iedereen is. En hoe creatief men is. 

We love sneakpeeks.   šŸŽšŸŽ 
Hopelijk is het hiermee duidelijk. 

Liefs, Cecilia 

Facebook Comments