Verrassing

Gepubliceerd door Cecilia op

Het is feest!

 

Nou is het hier altijd wel een feestje. šŸ™‚

Maar nu vier ik een feestje, vanwege al die feestjes!

Dit jaar is het de vijfde keer dat ik #Twitkerst organiseer. Dus tijd voor een extra feestje dit keer.

Ik ga onder alle deelnemers van #Twitkerst zeker 4 cadeautjes uitdelen. Wat de cadeautjes zijn blijft nog even een verrassing.

Wie de extra pakjes krijgen blijft tot het moment van uitpakken een verrassing. Ik voer alle namen in bij Random Name PickerĀ en daar laat ik dan uiteindelijk de 4 namen uit komen die het extra pakketje winnen.

In ieder geval wordt er door een aantal webshops wat fijne cadeautjes geschonken. En ik zal ook nog een aantal cadeautjes kopen, waar van ik hoop dat jullie er ook blij mee zullen zijn. En als ik tijd genoeg heb, maak ik misschien nog wel mijn befaamde fudge.

Mijn befaamde fudge šŸ™‚

En van de week kwam al het eerste pakket binnen, met de eerste cadeautjes voor jullie.

Daar ben ik erg blij mee.Ik kan voor de webshop eigenaren niet meer doen, dan ze een plekje geven op mijn blog. Ik heb verder niks te ruilen, behalve dan de ruimte die ik hier heb.

2016-11-22-17-28-04

Het eerste pakket is al binnen!

Dus vanaf nu zal er geregeld een shop uitgelicht worden hier. Ik neem aan dat jullie dat vast niet erg vinden.

Mocht je nu denken, ik heb ook nog wel wat te schenken, of ik wil ook wel een plekje hier om wat reclame te maken, geef maar een gil. Dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.

 

En mocht je nu echt overtuigd wezen dat je mee wilt doen met #Twitkerst, schrijf je dan hierĀ in. Dat kan nog tot 2 december as.

 

Facebook Comments