Verrassing!!!

Gepubliceerd door Cecilia op

Er kan weer worden ingeschreven voor #Twitherfst.

Ik open vandaag de inschrijving voor #Twitherfst 2018!

En Saskia @woonthier schreef dit keer de begeleidende tekst!

Cecilia vroeg op twitter of iemand een stukje wilde schrijven zodat we met #twitherfst kunnen starten. Omdat ik al een aantal edities meedoe vond ik dit een leuke tegenprestatie. De “lange warme zomer” lijkt voorbij. Bijna bij iedereen is het gewone ritme weer begonnen, binnenkort zijn alle schoolvakanties weer echt voorbij. Ik zit nog in mijn korte broek, maar een beetje fris is het stiekem wel. De vakantiekaartenswap was leuk om aan mee te doen, ik kreeg kaartjes vanuit heel Nederland. Heel voorzichtig begin ik aan de herfst te denken. En hoewel de zomer fijn was, zijn de gezellige avonden met kaarsjes en lichtjes aan ook wel weer leuk. In de winkels zie ik al herfst artikelen. Ik kocht al winterjassen voor de kinderen (maar die blijven wat mij betreft tot na de herfstvakantie in de kast!). Ook begin ik te denken aan #twitherfst. Ik heb er weer zin in. Van wie zou ik deze keer het lootje krijgen? Heb ik er gelijk een “klik mee” of moet ik er eerst even op broeden wat het moet gaat worden? En, ook niet geheel onbelangrijk, wat krijg ik zelf voor pakket?!

Doe je ook (weer?) mee?

De spelregels: Vul het formulier zo duidelijk mogelijk in. Dat is fijn voor degene die je lootje krijgt. Die kan zo een beeld krijgen van wie je bent, en waar je van houdt.

De inschrijving sluit: 5 september verzenddatum: 23 september uitpakdatum: 30 september om 11.00 uur

Het budget is net als eerdere edities €12.50. En daar valt niet je inpakpapier of andere decoratie onder. Het gaat echt er om dat je die €12.50 gebruikt voor je cadeautjes. Zorg dat je een mooi pakket te verzenden hebt! Misschien heb je nog wel iets in de kast wat je kunt gebruiken of doorsturen. (Geen aangebroken verpakkingen)

Twitter actief mee.  Het is leuk als je de # #twitherfst gebruikt. Ook plaats je een foto / bedankje / … op twitter. Dit is fijn voor de verzender. Laat ook weten als je pakket binnen is! Sneakpeaks zijn leuk! Maak er zo voor iedereen een feestje van!

Wat nog wel even belangrijk is om te vermelden is dat je ten allen tijden Cecilia een bewijs van verzenden stuurt. Maak voor je zelf ook foto’s van het pakket. Mocht er eventueel wat gebeuren tijdens het verzenden dat je daar dus nog wel bewijs van hebt.

Mocht je onverhoopt niet uit kunnen pakken op het moment dat we hebben afgesproken, laat dit dan ook weten.

Ik heb er veel zin in!

En dan nu het formulier!

 
 

Verification

Facebook Comments