Valentijnswap

Gepubliceerd door Cecilia op

Het is weer bijna Valentijn! Tijd om elkaar een (anonieme) liefdesverklaring te sturen.

Of zoals ik vaak doe, de mensen die ik liefheb een kaartje sturen om te vertellen dat ik aan ze denk. Vaak zorgt PostNL wel voor een leuke actie vlak voor Valentijn, zodat je gratis je kaart kan verzenden. Kijk maar eens bij #nietplakkenmaarsmakken. Dat maakt het verzenden nog leuker. Dan kan je weer veel kaartjes sturen naar degene die je liefhebt.

Nu hoop ik dat PostNL dit jaar ook weer zo’n actie heeft. Dat maakt het voor ons alleen nog maar leuker om elkaar een kaartje te sturen. Dan kunnen we de kaarten verzenden met een kus in plaats van een postzegel. (Ik las net wel ergens dat er waarschijnlijk een andere actie komt, maar ik blijf hopen op de niet-plakken-actie)

Love Songs

Wat is de bedoeling van deze swap voor Valentijn?

Dit keer versturen we geen hele pakketten, maar verzenden we een kaartje! Daar mag je een kleinigheidje bij doen (een theezakje, een paar stukjes washitape, wat stickertjes of wat lintjes), maar dat is zeker geen vereiste. Het moet nog wel in een envelop passen namelijk. En je moet onder de 20 gram blijven is. Anders kunnen we namelijk niet de kaartjes gratis verzenden.

Je mag een kaartje kopen, maar zelfgemaakte kaartjes mogen natuurlijk ook. Er zijn genoeg dames die zo creatief zijn om zelf kaartjes te maken.

Je krijgt van mij een naam en adres van degene waar  jij een kaartje naar toe mag sturen.

En jij krijgt dan ook een kaartje terug van iemand anders uit de lijst.

Mocht jij nu meerdere kaartjes willen versturen dan mag dat ook. Geef dit dan aan op het formulier hoeveel jij er maximaal wilt verzenden. In het formulier kan je aangeven hoeveel kaarten je wilt verzenden met postzegel. En hoeveel met de niet-plakken-actie.

De inschrijving sluit zondag 10 februari. Dan kunnen jullie hopelijk ‘s avonds ook al de adressen in de mail verwachten. Dan hebben jullie een paar dagen de tijd om een kaartje te maken of op zoek te gaan naar de perfecte kaart. Neem aan dat de echte creatieve dames al vooruit werken 🙂

Het is even afwachten wat PostNL doet met hun actie, maar we verzenden dan 13 februari de kaartjes. Dan komen ze allemaal aan op 14 februari (hoop ik).

Voor wie is deze valentijn swap?

Deze swap staat open voor iedereen met een Sociale Media account. Het hoeft niet perse Twitter te zijn, maar Facebook en Instagram mag ook! Vind ik wel zo gezellig.

Ik hoop dat er een hoop kaartjes verzonden kunnen worden. Want vrolijke post kan je nooit genoeg van krijgen!

Doe jij ook mee?

Lijkt het je leuk om een kaartje van een “vreemde” te krijgen? Of hou je gewoon van kaartjes sturen?

Vul dan het onderstaande formulier in.

Formulier

 

Verification

Facebook Comments