Valentijnskaarten Swap overzicht

Gepubliceerd door Cecilia op

Wil jij mijn Valentijn zijn vroeg ik!

image

En dat wilden jullie wel. Jullie reageerden enthousiast op mijn bericht, om een kaartje te willen sturen naar een ander.

Was een beetje afwachtend om te zien of het ook echt wat zou worden.

Maar dat was niet nodig bleek. Met 18 dames, 1 heer en 4 kinderen vind ik deze actie goed geslaagd.

Zelf maakte ik zelf een aantal kaarten om te verzenden, en ook voor mijn lootje Audrey maakte ik zelf een kaart. Ik deed nog wat lekkere chocolade erbij en wat leuke (project life) kaartjes bij.

2016-02-10 13.34.12

Kaartje voor Audrey

Deze kaart maakte ik voor een dame die nu best door een lastige tijd gaat.

En zo maakte ik voor mijn ouders, familieleden en fb/twitter-vriendjes een aantal kaartjes, niet allemaal het zelfde, maar wel in de zelfde stijl.

Een paar dagen voor Valentijn viel er een leuke dikke envelop bij mij door de brievenbus. Ik heb hem maar snel in de kast gelegd, want het zag er wel erg leuk uit.

image

Maar een dag later kreeg ik nog een pakje binnen! Ook voor Valentijn. Nog een verrassing.

Adri had mij in een mailtje gevraagd om mijn adres, om mij wat extra aandacht te geven. Omdat hij altijd zo’n plezier beleeft aan alle twitterfeestjes die ik organiseer. Die feestjes organiseer ik nog steeds met liefde, maar zulke berichtjes doen mij wel goed. Dus ik ging er van uit dat de 2de envelop van Adri afkwam.

image

En vandaag was de dag dat ik beide pakjes mocht openmaken.

Ik heb eerst lekker geluierd en gekeken naar de eerste kaartjes die werden geshowd op twitter en Facebook.

Ik kreeg van Kim ook wat extra’s! Eerste hulp bij acute behoefte aan Liefde! Zitten heerlijke hartjes snoepjes en marshmallows in. Vind het zo’n leuk idee. Ben er echt blij mee. Ook de lieve woorden in de kaart doen me goed.

En van Adri kreeg ik ook een hele leuke kaart. Met een doosje hartjes chocolade. Ik schreef vanmiddag al op twitter dat ik van deze lieve gebaren erg blij wordt en mij het gevoel geeft dat deze actie ook gewaardeerd word. Maar ook de twitterfeestjes als #Twitkerst en #Twitspring

Ik hoop nog vaker dit soort spontane acties te kunnen doen naast de gewone andere feestjes.

Ook hoop ik dat jullie hebben genoten van deze actie. Ik kijk al de hele dag op mijn telefoon naar nieuwe berichtjes, om te zien wat voor moois jullie hebben gekregen.

Ik heb in ieder geval heel veel liefde voor de medemens gezien!

Fijne Valentijnsavond en hopelijk tot het volgende feestje!

Met heel veel liefs, Cecilia

Facebook Comments