Vakantiekaartenswap! Doe jij ook mee?

Gepubliceerd door Cecilia op

Een vakantiekaartenswap?!

 

We zijn nog niet bekomen van de #Twitzomer en gelijk er achteraan een nieuwe swap! Volgens Saskia kon dat makkelijk. Ik vond dat eigenlijk te gek, want er komen voor mij hele drukke weken aan. Dan heb ik helemaal geen tijd om uitgebreid een nieuwe swap voor te bereiden. Maar toen bedacht ik mij dat ik vorig jaar of 2 jaar terug ook voor de zomervakantie een kaartenswap had gedaan. Lekker vakantiekaartjes naar elkaar sturen is ook erg leuk. En dan hoeft er niet perse naar 1 iemand wat verzonden worden, maar dan kan je ook meerdere mensen blij maken.

Vakantiekaartjes versturen dat deed jij vroeger toch ook wel?

Vroeger (jee wat klinkt dat gelijk weer oud) stuurde ik altijd naar oma en mijn ouders een kaartje vanaf mijn vakantieadres. En dan op de achterkant een korte beschrijving van het weer. Vaak een zonnetje met de gemiddelde temperatuur. En dan kocht ik meestal ook wel kaartjes waarop te zien was waar ons hotel of appartement zich bevond. Dus dat wees ik dan ook aan met een pijltje. En dan verder schreef ik vaak nog kort hoe het met ons was. Meer plek was er dan ook vaak niet meer. En dan kwamen de kaartjes 2 weken nadat jij thuis gekomen was eindelijk eens bij hen aan. Maar leuk dat oma dat altijd vond. De kaartjes kregen altijd wel een plekje op de schoorsteen mantel of in de gang op de spiegel.

Nou dat gevoel wil ik dus weer terug brengen. Dan niet een kaartje naar oma, maar naar een aantal online-vriendjes.

Dus wat is de bedoeling precies?

Je vult straks het formulier in. Geef daarop aan hoeveel kaartjes je wilt versturen.

Dan verdeel ik de adressen onder de deelnemers. Je krijgt dan net zo veel adressen als dat jij kaartjes wilt sturen. Het is dan ook de bedoeling dat jij ook zo veel kaartjes terug krijgt. Dus wil jij graag 5 kaartje versturen, dan krijg jij ook 5 kaartjes terug. Is de bedoeling.

En als jij dan op vakantie gaat, of lekker in de tuin vakantie viert, of een dagje weggaat. haal jij kaartjes van jouw vakantiebestemming. Deze kaartje verstuur je dan naar de adressen die jij gekregen hebt. Mocht je in het buitenland op vakantie gaan, mag je daar ook de kaartjes kopen, maar eventueel in NL verzenden. Hangt er natuurlijk vanaf hoeveel je uit wilt geven aan postzegels vanuit het buitenland.

En in de loop van de vakantieperiode ontvang jij ook een aantal kaartjes.

Echt, als je net als ik niet op vakantie gaat deze periode, dan mag jij ook gewoon mee doen. Want ik vond bij de een klein kioskje in Callantsoog al hele leuke kaarten om te versturen. Dus ik neem aan dat ik jouw dorp of stad ook best wel leuke kaartjes te verkrijgen zijn. En als jij thuis blijft en zelf kaartjes gaat maken, vind ik  dat ook erg leuk. Wie weet kan je dan evengoed wat van jou thuisbasis wat mee zenden.

Het formulier!

(Ik kijk nog even hoe lang ik de inschrijving open laat staan, maar denk dat ik binnen 2 weken wel genoeg inschrijvingen kan hebben. Want dan beginnen de eerste schoolvakanties ook al volgens mij. )

De inschrijving is gesloten!!

 

Verificatie

  • Submit
Facebook Comments