Twitspring is eindelijk hier!

Gepubliceerd door Cecilia op

Eindelijk is het zo ver! De inschrijving voor Twitspring is bij deze weer geopend. Wat later dan normaal. Ik weet het. Maar het was voor mij ook even tijd om leuke dingen voor mijzelf te doen en dus niet te veel tijd achter de pc door brengen. Ik was alvast begonnen in de tuin. Ik wil dit jaar nog meer moestuinieren. Dus moet het bestaande tuinplan wat aangepast worden. En dat houdt in dat ik zelf heel veel moet doen en dat ik Willem alleen het echte zware werk laat doen in de weekenden. Maar dat geeft wel weer voldoening dat ik zoveel zelf kan doen. Ik weet waar het voor is!

Tijd voor twitspring dus!

Omdat ik zo lekker in de tuin bezig was, besefte ik mij ook dat ik nu wel echt een begin moest gaan maken voor Twitspring. Ik wil het dit jaar weer op eerste Paasdag (21 april) vieren. Het is wat laat dit jaar, dat komt nu goed uit. Dan hebben we gelukkig nog wat extra tijd.

paashaas eitjes eierdop pastelkleuren


De belangrijkste data!

Het is wel handig om te weten welke data belangrijk zijn voor dit leuke twitfeestje. Het gaat vooral om de verzenddatum en het moment van lootjes trekken.

Einde inschrijving: maandag 18 maart

Lootjes: woensdag 20 maart

Verzenden: zaterdag 13 april

Uitpakken: zondag 21 april om 11.00 uur

Ik heb gekozen voor de zondagochtend, maar misschien is maandagochtend wel makkelijker. Ik zal dat nog even bij jullie in de groep gooien. ‘s Avonds is voor mij geen optie omdat de kans erg groot is dat ik beide dagen aan het werk ben. Het drukke seizoen begint dan, en de baas is ook jarig dat weekend. Dus dan is mijn kans op werken wel extra groot.

Wat gaan we doen met Twitspring?

Ik zal even uitleggen wat de bedoeling is met dit Twitfeestje. Eigenlijk zijn de regels voor elk twitfeestje gelijk. Maar wat ik dit keer echt wil benadrukken is dat actief bezig zijn op Twitter echt wel heel belangrijk is.

Ik heb gemerkt dat er de afgelopen paar edities mensen mee doen die heel weinig van zich laten horen op Twitter. En dan misschien wel actief zijn op FB of IG, maar niet iedereen die meedoet heeft ook FB of IG. Natuurlijk kan het zijn dat je door omstandigheden niet veel online bent, maar probeer dat wel even aan te geven. Dat is voor degene die jouw lootje heeft getrokken ook wel prettig om te lezen.

Deze feestjes draaien ook veel om de voorpret onderling. En dan is het wel erg fijn als iedereen actief meedoet.

Op maandag 18 maart sluit de inschrijving. Ik trek woensdag 20 maart (heel misschien de dinsdag ervoor al) de lootjes. Die lootjes trek ik semi-handmatig. Ik vul al jullie namen in bij RANDOM.ORG en laat die de lijst door elkaar husselen. Ik hou wel in de gaten of jullie niet je eigen lootje krijgt. Of dat je een lootje krijgt die je al eerder hebt gehad. Je krijgt dan via de mail het formulier van je lootje door. En in die mail staat ook nog kort de regels vermeld en natuurlijk de verzenddatum. En wat je verder nog meer moet weten.

Het is daarom belangrijk dat je alle vragen invult. Zeker de vragen over wie je bent. Daaruit kunnen we vaak al een boel informatie halen. Dus schaam je niet niet om daar hele verhalen neer te zetten.

budget

Het budget voor je cadeautjes is €12.50. Dat is zonder de verzendkosten en inpakmateriaal. Over het algemeen kan je daar al heel leuk voor shoppen. Wees creatief in het kopen van de cadeautjes. En niet alles hoeft bij de Action te komen om veel voor weinig te hebben. Denk ook eens aan de kringloop, ook daar vind je vaak mooie pareltjes voor weinig. Mooie prenten bijvoorbeeld. Of gedichtenbundels. Maar ook mooie vaasjes en andere tierelantijntjes.

Ook je inpakmateriaal kan je overal vinden. Zelfs in de natuur. Als er mooie bloemetjes zijn, kan je die al drogen. Of takken van een katjesboom of van de magnolia kan je gebruiken om je pakje op te fleuren.

Wees wel voorzichtig met glitter!! Niet iedereen is daar van gediend. Gooi de vraag maar eens op bij de dames die vaker mee doen. Dan krijg je de dames die helemaal gek zijn van glitter en er zijn dames echt allergisch voor glitter en confetti!!

paashaas

Probeer je wel te houden aan het verlanglijstje van je lootje. Die is er niet voor niks. Natuurlijk kan je er je eigen draai aan geven. Maar hou in je achterhoofd wel je lootje in gedachten.

Het inschrijfformulier

Je vind hieronder het formulier. Ook is er de mogelijkheid om je moodboard te uploaden. Dat hoeft niet, maar is voor de ontvanger van jouw lootje wel handig. Maar je mag je moodboard ook gewoon op twitter plaatsten. Dan kunnen de anderen ook mee genieten naar wat voor moois jij wilt krijgen. Kunnen we inspiratie opdoen bij elkaar.

Ook kan je weer een link naar jouw Pinterestbord of -pagina plaatsten. Er zijn wat dames die daar hun verlanglijstje op maken. Dan hoeven ze tijdens het invullen van dit formulier nog niet na te denken over de wensen, maar die worden dan in de loop van de tijd op hun bord geplaatst.

Nogmaals, vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in. Ik lees ze allemaal. En zo leer ik jullie allemaal kennen. Dus hele boekwerken zijn welkom.

Als je het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt geklikt, krijg je als alles goed gaat het formulier ook zelf terug in de mail. Mocht er dan nog wat verkeerd in staan dan kan je mij via die mail weer bereiken.

Ik hoop dat jullie er ook weer zin in hebben! Wens jullie vast veel voorpret!

 
 

VerificationFacebook Comments