Twitspring 2015

Gepubliceerd door Cecilia op

Het is zover!!

Ik ben terug van Milaan en ik kan er weer met frisse moed tegen aan. De inschrijving voor Twitspring gaat nu van start!

Vul het onderstaande formulier in en je bent in geschreven voor Twitspring.

Wat is twitspring?

Er zullen nog best dames en heren zijn die niet precies weten wat de bedoeling van Twitspring.

Na de inschrijving worden op 23 februari de lootjes getrokken. Je krijgt van mij dan een mail met daarin de regels nog even in het kort en wie jij getrokken hebt.

Dan heb je ongeveer 3 weken de tijd om een leuk pakketje samen te stellen voor je lootje. Het is de bedoeling dat je iets koopt of maakt wat op het verlanglijstje staat van je lootje. Nu is het zo dat de meeste dames het niet erg vinden om verrast te worden, maar geven dan vaak wel een soort leidraad aan waar ze van houden. Natuurlijk kan je ook het profiel op twitter/fb/blog/ig helemaal napluizen. Dan weet je ook wel wat de ander bezig houd.

En mocht je nog wat in huis hebben, waar je niks meer mee doet, maar wat nog wel goed en netjes is, en het past precies bij je lootje, zou je dat er eventueel ook bij kunnen doen.

Het is natuurlijk wel erg leuk als je ook wat energie steekt aan de verpakking van je pakje. Pak het cadeau leuk in en versier de doos of envelop waar het in gaat. Op pinterest zijn er genoeg leuke inpakideeën te vinden.

Ongeveer een week van te voren, rond 13 maart, gaat je pakje op de post. Je verzendt te allen tijde je pakje met een trackcode. Ook al past het door de brievenbus. Dan juist met trackcode. Deze code stuur je mij via de mail of DM. Zo weet ik of iedereen wat heeft verstuurd.

In principe als de lootjes zijn getrokken, kan je niet meer terugtrekken. (Uitzonderingen daar gelaten).

Op 21 maart rond 20.30 pakken we allemaal onze cadeautjes uit en plaatsen er foto’s van op Twitter. Het is dan altijd erg druk op twitter, want bijna iedereen kijkt wel bij elkaar mee, en reageert daar ook op.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet op 21 maart om 20.30 uitpakken, is dat natuurlijk geen probleem. Laat het wel even weten, zodat degene die wat voor jou heeft gemaakt, weet dat je later/eerder uitpakt.

Heb je nog vragen, stel ze gerust. Hier of op Twitter, ik probeer zo snel mogelijk je te vragen te beantwoorden.

Mijn Twitteraccounts zijn: @CeciliaStok en @_twitkerst_

Als alles duidelijk is en je wilt mee doen, kan je nu het formulier invullen.

Ik wil graag gelijk alles van je weten, ook je verlanglijstje. Dus als je nog even tijd nodig hebt om daar over na te denken mag dat ook.

Vergeet niet op Send te klikken 🙂

Even ter aanvulling: Het budget is 12.50 € excl verzenden.

En de gegevens die je hier invult, zijn alleen voor mijn ogen en degene die jou trekt.

Dus adressen worden niet openbaar gemaakt.

De lootjes zijn getrokken, dus er kan niet meer worden ingeschreven!!

Facebook Comments