#Twitspring

Gepubliceerd door Cecilia op

Hallo,

Je hebt je aan gemeld voor #twitspring! (Of wilt je aanmelden voor #Twitspring)
Gezellig, we gaan er een leuk feestje van maken met zijn allen.

Wat is nu de bedoeling?

Nadat iedereen zich heeft aangemeld (deadline is 10 maart), krijgt iedereen een mail op 12 maart met een link naar Lootjestrekken.nl. Via die link kan je lootje inleveren en je verlanglijstje opstellen.
Zorg dat je op uiterlijk 16 maart je lootje hebt ingeleverd. (Heb je niet op tijd je lootje ingeleverd, wordt je uitgesloten van deelname.)
Als iedereen zijn/haar lootje heeft ingeleverd, worden de lootjes automatisch verdeeld, en krijg jij te horen voor wie je een mooi pakketje mag gaan maken.

Wat moet je op je verlanglijstje vermelden.

– voor-, achter- en @twitternaam en eventueel je facebook, blog, instagram gegevens.
– adresgegevens
– werk, hobby’s, studie, interesses
– wat vind je leuk? Maar ook wat je echt niet leuk vind.
– wat staat er op je verlanglijstje. Heb je niet echt een verlanglijstje, maar laat je je graag verrassen, zet dat dan ook op je lijstje.

Let op: het cadeautje heeft een waarde van ongeveer 12, 50 euro exclusief verzenden. Houdt hier rekening mee met je verlanglijstje.

Hoe zit de agenda eruit?

– tot 10 maart opgeven.
– 12 tot 16 maart je lootje inleveren en je verlanglijstje invullen.
– 17 maart tot 6 april heb je de gelegenheid om de cadeautjes voor je lootje te kopen/maken. En leuk in te pakken. Maak er een klein feestje van voor je lootje.
Doe er een leuk kaartje/briefje bij, waarop staat van wie het pakketje af komt. Dan kan hij/zij jou ook weer bedanken.
– uiterlijk 7 april moet je pakket verstuurd zijn. Verstuur je pakket ruim optijd. Dan heeft de postbode genoeg tijd om jouw pakketje bij je lootje te krijgen. Het liefst verstuur je het pakket met pakketpost, of als brievenbuspakje. Voor meer informatie over brievenbuspakjes vind je hier: http://www.postnl.nl/tarieven/brieven/brievenbuspakje/

– 19 april: Om 21.00u zal iedereen zijn of haar pakje openen. En dan foto’s maken en delen op twitter met  #Twitspring in je tweet. Zodat we je tweets makkelijk terug kunnen vinden.

Het is ook leuk als je de foto’s deelt op FB, je blog, instagram of wat voor manier dan ook. Als je mij een linkje stuurt van je blog, dan kan ik die weer delen met de rest van de deelnemers.

Voor nu gebruik ik mijn privé-accounts om #twitspring te promoten en om te communiceren. Misschien dat ik met de tijd ook voor dit event een eigen account aanmaak op twitter.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen graag op @CeciliaStok

Of vul dit Contact formulier in:

[contact-form subject=’#twitspring’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Facebook Comments