Twitherfst was weer geslaagd

Gepubliceerd door Cecilia op

In mijn ogen was Twitherfst weer een geslaagd feestje!

Er werden weer een flink aantal mooie pakjes verzonden. Er deden deze editie 19 dames mee. Op 1 dame na, allemaal vaste deelneemsters. Dat maakte het voor mij wat makkelijker. Hoef ik niet zo veel uitleg te geven šŸ˜‰

Voor wie ging ik aan de slag?

 


Zelf mocht ik voor @Soverysilly1Ā aan de gang. Zij heeft een beetje de zelfde hobby’s als ik. Dus ik dook mijn eigen papierkast in en zocht daar mooie papiertjes uit die bij haar zouden passen. Ook kocht ik mooi papier waarmee je kaartjes mee kan maken. Ook maakte ik haar favoriete quote op pergamanopapier. En die plaatste ik in een mooie lijst en voegde er een mooie prent erbij.

 

En van wie kreeg ik mijn pakket?

@JannaVisserĀ mocht voor mij aan de slag. Volgens mij ben ik niet heel moeilijk en vraag vaak als je zelf iets kan maken, dat ik dat wel heel leuk vind om te krijgen. Omdat ik dan kan zien wat diegene allemaal kan.

En Janna verwende mij met een zelfgemaakte schort! Yeah! Die kan ik niet genoeg hebben. Ik heb er een aantal, en gebruik ze ook wel regelmatig, omdat ik gewoon zo’n kluns ben die op mijn witte shirt tomatensaus kan knoeien.

Ook maakte ze zelf een mooie herfstkrans. Ik kreeg een paar jaar terug van @MissStuiveĀ ook een zelfgemaakte krans en nu liggen ze samen op een schaal met allerlei decoratie erom.

Op de foto’s zie wat ik nog meer heb gekregen.

En nu?

Nu ga ik mij voorbereiden op #Twitkerst.

Binnenkort komt het formulier online. Ik heb nog wel een flinke todolijstje voor me liggen!

Facebook Comments