Round Robin recepten.

Gepubliceerd door Cecilia op

Rondreizend boekje.

Een round Robin is een rondreizend boekje of schriftje. De mijne heeft het thema recepten. 

Het principe is eigenlijk met alle rondreizende boekjes gelijk. Meer info vind je op deze siteklik

Je begint zelf in je eigen boekje. Schrijf wat over je zelf. Vertel wat je graag wilt zien in je boekje. Je pimpt eventueel de voorkant, als je dat graag zou willen. 

In het geval van mijn boekje, schrijf ik er ook mijn favoriete recept voor in. Zodat de anderen dat eventueel ook kunnen overnemen. 

Ik stuur alle deelneemsters een verzendlijst, waarop de adressen van deelneemsters op staan maar ook de datum wanneer er verzonden moet worden. Het is handig als je deze uitprint en in je boekje doet. 

Het boekje wordt in een bubbelenvelop verzonden. Mocht het boekje te dik worden, kan je hem ook opengeklapt in een A4 envelop verzenden. 

We gaan 3 tot 4 recepten bij elkaar in het boekje schrijven. Het hoeven niet elke keer dezelfde recepten te zijn. Afhankelijk van wat de wensen zijn van de starter. Ik zelf zou graag zoete recepten krijgen, maar recepten voor ovenschotels zijn ook welkom. De recepten kunnen met de hand worden uitgeschreven, maar mogen natuurlijk ook geprint worden en dan worden ingeplakt. Het is ook leuk om plaatjes of foto’s van jouw recept bij te plakken. Andere decoratie mag van mij ook. Als het er maar gezellig uit ziet. 

Je krijgt 2 weken om die recepten in het boekje te schrijven, voordat je hem weer moet doorsturen naar de volgende op het lijstje. 
Ik denk dat 6 deelnemers in 1 groep wel het maximum is. Dat houdt in dat je dus in 5 boekjes moet schrijven. Maar je hebt 6x verzendkosten. 

En na die tijd heb je een goed gevuld boekje met recepten. 
Als dit je leuk lijkt, geef je dan op via het onderstaande formulier. 

Inschrijven kan tot 7 oktober. Daarna ga ik verzendlijstjes maken. 

[contact-form subject=’roundrobin’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adres’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Facebook/pinterest/Instagram/twitter’ type=’textarea’/][contact-field label=’vertel wat over jezelf’ type=’textarea’/][contact-field label=’boekje of losse vellen’ type=’radio’ options=’boekje,vellen’ required=’1’/][/contact-form]

Er is nog een mogelijkheid. Voor de dames/heren die iets minder te besteden hebben. 

In plaats van hele boekjes versturen, stuur je losse velletjes A5. Dan scheelt het een berg postzegels. Ik maak dan een lijstje met adressen waar je naar toe mag verzenden. Die krijg je per mail van mij. Je kan er voor kiezen om ze alle 5 gelijk te verzenden of je verdeeld het wat om kosten te verdelen. Maar wel binnen de afgesproken tijd. 

Het is dan de bedoeling dat jij ook weer 5 enveloppen krijgt. Dan kan je zelf de recepten in je boekje plakken. 

Je beschrijft en versiert dan minimaal 4 velletjes A5 voor 1 ontvangster. 

Maar dan wil ik wel graag dat jullie, wat over jezelf verteld en wat voor recepten je graag wilt hebben. Dus eigenlijk wat je voorin het boekje zou zetten. 

Facebook Comments