Mijn verlanglijstje

Gepubliceerd door Cecilia op

Wat staat er op mijn verlanglijstje?

Eigenlijk heb ik niet een grote wensenlijst hoor. Ik ben al tevreden met een pakje waar liefde en aandacht aan is besteed! Het hoeft niet groot en duur te zijn. Juist de kleine dingen doen mij vaak meer. Al die positiviteit op twitter tijdens de periode van #Twitkerst maken mij ook al erg blij. De aandacht voor elkaar, daar geniet ik van.

Maar ik wil toch graag wat dingen laten zien, waar ik erg blij van wordt.

1. Strawberry ice cream koptelefoon plug

Applepiepieces is 1 van de shops waar ik al jaren shop voor mijn sieraden. Sinds kort verkoopt Mariko deze leuke telefoonhangers. Ze zijn erg leuk. Ze heeft meerdere soorten in haar shop, ook leuke cupcakes en cookies. Maar ik zou graag een ijsje willen hebben. Maar of ik het ook aan mijn telefoon hang is nog maar de vraag. Hij staat ook leuk aan mijn planner šŸ™‚

2.Heidi Swapp Stickers

Deze stickers en andere van Heidi Swapp vind ik helemaal te gek voor mijn planner. Maar ook gebruik ik veel stickers op mijn post die ik verstuur. Ik leuk mijn enveloppen graag op met stickers of washitape.

Dus mij maak je echt blij met dit soort stickers. Ook stickers met quotes of losse woorden vind ik erg leuk. Ik vond deze stickers bij Scrapdelight, maar ik neem aan dat er meerdere shops ze wel verkopen.

3. Tony’s Chocolonely

Allereerst, nee ik word (helaas) niet gesponsord door Tony’s. Ik koop ze echt allemaal zelf. Dat vind ik niet erg. Want als ik dan chocolade eet, dan weet ik dat het eerlijke chocolade is. Natuurlijk zijn alle smaken hier welkom. Maar voor kerst zou ik toch graag deze met glĆ¼hwein willen proberen. Ik zie op de site dat hij daar is uitverkocht, maar wellicht heeft een Wereldwinkel ze nog wel.

4. Wreck this Journal everywhere

Wreck this journal everywhere

Ik heb voor Yvette zelf een soort schriftje gemaakt, nadat ik dit boekje had gezien. Ik hoopte dat ze daarmee haar revalidatie periode een beetje mee kon vermaken. Maar eigenlijk wil ik er zelf ook wel 1. Dit boekje is wat kleiner dan het origineel, maar daardoor kan je het wel veel makkelijker mee nemen. En dan lekker onderweg er mee aan de slag.

5. Snoeppot

Ik ben echt weg van de spulletjes van Riverdale. Vooral de witte en doorzichtige sfeerlichten. Maar ook heb ik het een en ander aan serviesgoed staan van Riverdale. Mooie mokken met bijpassende schoteltjes. I love it. Maar ook heb ik een aantal mooie sfeerlichten staan in mijn mooie vakkenkast. Deze mooie snoeppot zou gewoon op de tafel kunnen blijven staan. Die hoeft niet verstopt te worden in de kast.

Ik heb speciaal voor #twitkerst een pinbord aangemaakt waar ik al mijn wensen op plaats. Dat is makkelijk voor mijn swapmaatje om op te zoeken wat mijn wensen zijn. En natuurlijk hoeft die gene niet perse dat te kopen wat daar staat. Als je het ergens ook vind, of iets wat er op lijkt, mag dat natuurlijk ook. Die pins zijn maar een leidraad.

Hebben jullie ook vast een verlanglijstje op pinterest gemaakt. Laat gerust je link achter, dan kunnen we gezellig bij elkaar neuzen.

Facebook Comments