De lootjes zijn getrokken! Hier vind je de informatie die ook in de mail staat.

Gepubliceerd door Cecilia op

De lootjes zijn getrokken.

De lootjes

De lootjes

Het is eindelijk zo ver. De lootjes zijn getrokken. Eindelijk kunnen we gaan shoppen en bedenken wat voor decoratie we gaan gebruiken om in te pakken.
Allereerst wil ik jullie meedelen dat we met 47 dames en heren zijn deze kersteditie. Iets minder dan vorig jaar. Maar daar in tegen hebben we wel weer een aantal nieuwe dames er bij! Leuk dat jullie er bij zijn.

Wat staat er verder in deze mail?
– De spelregels
– De belangrijkste data
– Wat extra informatie
– Natuurlijk je lootje

De spelregels:

• Ten eerste beleef veel plezier aan de voorbereidingen.

Dat is volgens mij de belangrijkste reden dat je mee doet. Je hebt zin in een gezellig feestje. En een feestje vereist wat voorbereiding. Kom in contact met de mede-twitkerstdeelnemers.

• Maak er een mooi pakket van.

We willen allemaal graag een leuk pakketje krijgen. Koop en/of maak een cadeautje waar van je weet dat je lootje het leuk gaat vinden. Maar besteed ook aandacht aan het inpakken. Zelf besteed ik ook aandacht aan de doos waar het in gaat. Want een leuk versierde doos staat wel gezellig op de kast of onder de boom. Ik heb op mijn pinterest een aantal borden met leuke inpaktips.
Stop er ook een kaart of brief bij waarop staat van wie het pakket afkomt. Wel zo handig als je ook een bedankje wilt. Je kan er ook een soort van speurtocht van maken en dan maar hopen dat jouw lootje de hints snapt!
Een gedicht is niet nodig, maar… mocht je dat kunnen, dan zal het zeker gewaardeerd worden.

• Verzend ruim op tijd.

Je hebt tot zaterdag 16 december om alles bij elkaar te zoeken en in te pakken en te verzenden. Dan kan je ruim op tijd het pakje verzenden. Verzend het ook echt voor zaterdag 16 december. Houd er rekening mee dat PostNL met Kerst soms langer er over doet om jouw pakje te bezorgen dan normaal. Daarom wil ik graag dat je een week van te voren verzend.
Het kan zijn dat er omstandigheden zijn, waardoor je het pas later kan verzenden. Laat het mij dan weten. Dan kan ik het doorgeven aan je lootje. (Liever wil ik niet dat je het te laat verstuurd, juist omdat het zo druk is bij PostNL)
Verzenden gebeurt altijd met een track&trace code. Ook als het door de brievenbus past. Dan zorg je voor een brievenbuspakket zegel. Deze track&trace code geef je aan mij door, zodat ik weet dat jouw pakje verzonden is. Maak voor de zekerheid ook een foto van het pakket voor die wordt afgegeven bij het postkantoor.
De meeste dames die langer meedoen, zorgen dat de pakketten hufter- en weerbestendigproef zijn, en pakken het pakket in een vuilniszak in. Mocht je een pakket krijgen in een vuilniszak, kan je er wel bijna vanuit gaan dat je die eraf mag halen.
Zet ook op het pakket duidelijk dat het voor #Twitkerst is. Zodat men weet dat deze niet gelijk uitgepakt mag worden.

• Deel je voorbereidingen!

De meeste van ons houden enorm van de voorpret en ik het nog wel het meeste waarschijnlijk. Dus deel je voorbereidingen en laat de rest ook meegenieten. Gebruik de hashtag #Twitkerst. Dan kan iedereen makkelijk alle nieuwtjes volgen. We willen foto’s zien van glitter, lijm, inpakpapier en verhitte gezichten.

• Het grote moment waar we nu al naar uitkijken!

We pakken op zaterdag 23 december rond 20.30 uur allemaal tegelijk uit. Mocht het zo zijn dat je die dag niet kan of niet om dat tijdstip, laat het dan even weten. Dan kan ik het doorgeven aan degene die jou heeft getrokken.
Er zijn misschien dames/heren die liever op zondag 24 december uit willen pakken. Willen jullie dat dan doorgeven. Naomi wil dan graag namelijk op zondag uitpakken onder het genot van All you need is Love! En daar kunnen jullie ook dan bij zijn.
Ook dan willen we graag foto’s zien. Maak foto’s van je nog ingepakte cadeautjes, van het uitpakken en van je cadeautjes zelf.
En bedankt je geefster! Want die heeft er als het goed is met haar hart en ziel wat moois van gemaakt.

• Heb je nog vragen voor je lootje?

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust,het liefst via twitter, want dan kan iedereen meelezen. Heb je een vraag voor je lootje, dan mag je die aan mij via de DM vragen of via mail. Dan speel ik het door. En krijg je via mij weer het antwoord.

De belangrijke data:

26 november: De lootjes zijn getrokken
16 december: De uiterste verzenddatum ( probeer je hier echt aan te houden)
23 december: Om 20.30 pakken we uit. Zorg dan dat je pakket klaar staat en je telefoon opgeladen.
24 december: De tweede ronde met uitpakken. Kijk dan gezellig mee met de rest die nog moet uitpakken.

Nog wat laatste extra informatie.

Er is ook weer een twitterlijst waar alle deelneemsters/deelnemer op staat. Die kan je volgen of je volgt iedereen zelf. https://twitter.com/Twitfeestjesnl/lists/twitkerst2017

Ik maak ook een google document aan, waarop je kan aangeven wanneer je wat hebt ontvangen en verzonden. Ik probeer zo een beetje een makkelijker overzicht te houden, zonder dat ik telkens hoef te vragen wie er nog wat moet ontvangen.
Mocht het niet lukken om die in te vullen, dan doe ik dat voor je.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LczhtpnTmszW50-jyaurqLyhTzwospbQtcAoA2FOMDc/edit?usp=sharing

Ik hoop dat alles duidelijk is. En beleef vooral veel plezier.
Liefs, Cecilia

Facebook Comments