Is het al tijd voor #Twitkerst?

Gepubliceerd door Cecilia op

Dat kreeg ik vandaag al meerdere keren te horen. Want vandaag mochten we eindelijk onze #Twitherfst pakjes uitpakken! Volgens mij was het weer een geslaagd feestje. Kijk maar eens onder de Hashtag #Twitherfst op Twitter. Daar kom je alle vrolijke berichten tegen. En doordat het zo gezellig was en iedereen flink verwend, vroeg men ook gelijk naar #Twitkerst. En ik kan ze geen ongelijk geven. Ik was er gister ook al mee bezig.

Maar nu over naar #Twitkerst

Er werd afgelopen dagen al even over Twitkerst gemijmerd en ideeën geopperd. Zelf zette ik ook nog even 2 vragen op twitter. Die gaan over het aantal dagen die je wilt hebben om inkopen te kunnen doen en te kunnen inpakken en versieren of eventueel iets zelf te maken voor je lootje. Maar ook of je liever in de avond uitpakt of in de ochtend. Ik geloof dat de meeste toch wel  graag 3 weken de tijd wil hebben om inkopen te doen. Dat snap ik helemaal. Dus daar ga ik ook voor. De lootjes worden dan op 25 november getrokken. En we pakken dit jaar uit op zondag 23 december. Zodat we de gekregen kadootjes ook nog kunnen gebruiken met kerst. En sommigen zijn vaak op de dag voor kerst erg druk met voorbereiden of gaan op kerstavond naar de kerk of hebben andere verplichtingen. Zodoende koos ik er voor om op zondag uit te gaan pakken. Over het tijdstip ga ik nog even nadenken. Daar hoor je vanzelf wel meer over.

Regels voor Twitkerst

De opzet blijft het zelfde als andere jaren/edities. Dus daar veranderd niet veel aan. Op het formulier staan wel een paar extra/andere vragen. Zelf ben ik altijd wel benieuwd hoe anderen Kerst vieren. Dus de vraag wat Kerst voor jou betekend staat er weer op. Ook kan je jouw moodboard al meezenden als je die al klaar hebt. En als je pinterest gebruikt voeg dan zeker ook een link van jouw pagina of bord toe. Scheelt veel zoeken 🙂

Het formulier blijft tot 23 november online staan. Inschrijven na 23 november is niet mogelijk. Ik wil de lootjes op 25 november verdelen.  De meesten van jullie wilden graag iets meer tijd om te kunnen werken aan een mooi pakket. Zodoende dat je nu 3 weken de tijd hebt om er wat moois van te maken ipv ongeveer 10 dagen. Benut die tijd dan ook goed, zou ik zeggen.

Lees voor de zekerheid ook nog even de regels goed door. Daar is ook niet veel veranderd. Maar ze zijn wel nodig om alles goed te laten verlopen.


Is het de eerste keer dat je mee doet?

Dan vinden wij het heel gezellig dat je er bij bent. De meeste vaste deelnemers die zullen je gaan volgen. Het is handig als je mij in ieder geval gaat volgen op Twitter. Want daar komt toch echt de meeste info voorbij. Mijn account is @twitfeestjesnl maar je kan mij ook vinden op @CeciliaStok En misschien vind je het ook wel leuk om alle andere deelnemers te gaan volgen. Zo leer je misschien al je lootje beter kennen.

In het geval dat je voor de eerste keer meedoet, lees dan zeker even de regels door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt.
Heel streng ben ik verder niet. In principe mag iedereen van mij meedoen.

En dan nu het formulier:

Probeer alle vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Dat maakt het voor de ander makkelijker om voor jou te shoppen. En dat is wat we graag doen. Goed passende cadeautjes kopen voor een ander. Geef ook duidelijk aan als er dingen zijn die je niet graag krijgt. Of als je een bepaald dieet volgt.

Inschrijfformulier #twitkerst2018

 

Verificatie

Facebook Comments