Het is zo ver! De inschrijving voor #Twitspring is geopend

Gepubliceerd door Cecilia op

Twitspring 2018

I smell spring

Het is zo ver! De inschrijving voor Twitspring 2018 is weer geopend.

Ik heb net virtueel het lintje door geknipt. Het formulier staat klaar voor jullie om ingevuld te worden.

We pakken uit in het paasweekend. Ik vind op zondagochtend rond 11.00 uur wel een mooie tijd. Dan hebben jullie allemaal het paasontbijt al achter de kiezen en dan kunnen jullie met een kopje thee of koffie gezellig de cadeautjes uitpakken.

Wat is de bedoeling van Twitspring?

Net als alle andere feestjes gaan we weer lootjes trekken en kopen dan leuke cadeautjes voor onze lootjes. Het budget voor de cadeautjes is 12.50€ exclusief de verzendkosten.

Die worden uiterlijk op 24 maart verzonden naar de lootjes. Dan kan de postbode ze ruim op tijd brengen.

Als je mee doet is het wel de bedoeling dat je actief mee doet. Dat houdt in dat je een foto plaatst wanneer je een pakje binnen krijgt. Maar ook een foto plaatst van de uitgepakte cadeautjes en daarbij de verzender bedankt.

Het gebeurt steeds vaker dat de verzender niet wordt bedankt of dat men geen foto plaatst van de ontvangen pakketjes. Dat is voor de verzender niet leuk. Die heeft veel moeite gedaan om voor jou een leuk pakketje te maken. En vind het dan wel fijn om te horen dat het gewaardeerd word. Dat willen we allemaal graag horen namelijk. Als het te vaak gebeurt dat je niet reageert of niet laat weten aan mij wat er aan de hand is, heb je de kans dat je niet meer mee mag doen. Het is een te leuk feestje om hier mij druk om te maken.

Hyacinten en narcissen

Het inschrijfformulier voor Twitspring!

Als jullie met deze voorwaarden eens zijn, dan mogen jullie het formulier gaan invullen.

Op het formulier worden een flink aantal vragen gesteld. Dat is om jullie beter te leren kennen. Zodat degene die jouw lootje krijgt al een idee heeft wie jij bent. Vul daarom de vragen zo uitgebreid mogelijk in. Mocht je al een moodboard hebben, dan kan je die gelijk mee uploaden.

Als je het formulier hebt ingevuld en verzonden, dan komt er een mail met daarin het formulier zoals jij het ingevuld hebt. Dan kan je het eventueel nog nakijken of je iets er wel goed heb opgezet.

Het hele formulier (zonder jouw emailadres) wordt naar degene die jou getrokken heeft verzonden. Daarom is het ook belangrijk dat je alles invult.

Ik hoop dat jullie weer gezellig mee doen met dit feestje!

De inschrijving is gesloten

Bol.com advertenties op mijn blog!

Misschien hebben jullie het al eerder gezien, maar ik plaats advertenties van Bol.com onder een bericht en ze staan in de zijkolom.

Ik hoop op deze manier een klein beetje inkomsten te generen voor deze blogpagina. Als jullie via mijn link naar Bol.com gaan en wat bestellen, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dat geld zal ik dan gebruiken om mijn jaarlijkse kosten bij Antagonist te betalen. Dus mochten jullie wat willen bestellen bij Bol.com, dan zou ik het fijn vinden als jullie dat doen vanaf mijn linken 🙂

 

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_5a8973299734f_search-form” cat_id=”12974″ cat_select=”1″ default_search=”” name=”Twitspring” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

 

 

Facebook Comments