Inschrijving #Twitkerst2015

Gepubliceerd door Cecilia op

De inschrijving is nu officieel geopend

Jullie konden het formulier al invullen en verzenden hoor, maar ik had nog niet officieel het startsein gegeven.

Ik wilde even wachten tot ik mijn nieuwe logo en header had! Deze zijn gemaakt door de man van een van mijn trouwste deelneemsters Yvonne Stuive, Niels Baas! Hij is pas een grafisch ontwerpbureau begonnen en wilde mij graag helpen.

Willen jullie zijn wat hij al heeft gedaan kijk dan even op zijn FB-pagina: www.facebook.com/DZinestudioBaas

Ik kan ook leuk bezig zijn met Paintshop maar dit is niet aan mij besteed! Dus ben ik heel blij dat hij dat voor mij heeft willen doen.

Inschrijving

Als je graag mee doet aan het leukste online kerstfeestje, vul je het onderstaande formulier in.

Ik wil wel heel veel van je weten hoor. Dus zorg dat je al precies weet wat je wilt vertellen over je zelf en wat je verlanglijstje is, want dat moet je gelijk invullen.

Natuurlijk vul je ook je twitternaam, je naam en adresgegevens in. Waar kunnen we je nog meer vinden op het www?

Als je het leuk vind dat de gene die jou heeft getrokken je verrast vink je dat ook aan. Het houdt dan in dat je Secret Santa de vrije hand heeft om leuke cadeautjes voor je te kopen of maken. Natuurlijk kan je ook aangeven wat je echt niet wilt krijgen. Bijvoorbeeld douche of badproducten omdat je dat al genoeg hebt staan omdat je juf bent! Of dat je allergisch bent voor iets. Misschien ben jij wel streng op dieet en wil je niet alleen maar chocolade krijgen (persoonlijk zou ik dat niet zo erg vinden hoor 🙂 )

En dan is er nog de vraag, wat betekent kerst voor jou? Doen jullie nog iets speciaals. Dan zou je Secret Santa er misschien ook op in kunnen spelen. Zodat daar ook iets voor wordt gekocht of gemaakt.

Wat de meeste deelneemsters prettig vinden, is als jij uitgebreid jezelf beschrijft. Zodat er een duidelijk beeld ontstaat over wie jij bent. Want meestal aan de hand daarvan is het vaak makkelijker een passend cadeau te kopen.

Het formulier

Je kan je inschrijven tot 6 december. Daarna wordt er lootjes getrokken en kan er eigenlijk niemand meer worden ingeschreven.

 

Facebook Comments

1 reactie

De “Regels” voor #Twitkerst2015 | #Twitkerst · 14 oktober 2015 op 23:55

[…] “regels” en is het allemaal duidelijk? Wil je dan ook gezellig mee doen? Dan kan je hier het formulier […]

Reacties zijn gesloten