Inschrijving #twitherfst2015

Gepubliceerd door Cecilia op

herfst in het bos

Voor de meeste van ons is de zomervakantie echt voorbij of bijna voorbij.

Dus dan wordt het echt de hoogste tijd dat we weer beginnen met de inschrijving voor #Twitherfst. Ik heb er in ieder geval weer zin in. Ik hoop jullie ook.

Jullie kunnen net als eerdere keren het onderstaande formulier invullen.

Mijn planning is om op 26 september uit te pakken. Hopelijk zijn jullie er dan ook bij. We hebben met een aantal dames er al eens over gehad om een live-versie te doen van #Twitherfst. Als we een centrale plek kunnen vinden, wie wil er dan ook komen? Ik zou het dan wel fijn vinden als we dan overdag samen kunnen komen en dat ik weer redelijk op tijd thuis kan zijn voor degene die thuis uitpakken. Maar voor degene die willen komen, komt er nog wel een apart bericht.

Natuurlijk kunnen jullie ook met elkaar wat afspreken, zoals met de zomereditie ook is gedaan.

Maar even verder met de ‘regeltjes’:

  • inschrijven tot 4 september
  • lootjes worden verzonden op 5 september
  • verzenden rond 16 september
  • uitpakken op 26 september
  • budget is €12.50 excl. verzenden
  • verzenden altijd met track & trace code

Heb je verder nog vragen, stel ze dan gerust via twitter @CeciliaStok of via de mail.

Inschrijfformulier:

[contact-form subject=’Twitherfst’][contact-field label=’Naam + Twitternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Adres’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Facebook/pinterest/Instagram’ type=’textarea’/][contact-field label=’Vertel wat over je zelf.’ type=’textarea’/][contact-field label=’Verlanglijstje. Eventueel met linken.’ type=’textarea’/][contact-field label=’Wil je graag verrast worden?’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Wat wil je echt niet?’ type=’textarea’/][contact-field label=’Wil je ook samen met anderen LIVE uitpakken?’ type=’checkbox’/][/contact-form]

Facebook Comments