Inschrijven voor #Twitkerst2017

Gepubliceerd door Cecilia op

Het inschrijfformulier staat online.

Het formulier staat al ruim een week online en er zijn al 16 inschrijvingen binnen. Zo leuk hoe vlot jullie telkens het formulier vinden en inschrijven.
De opzet blijft het zelfde als andere jaren/edities. Dus daar veranderd niet veel aan.

Wat is er wel veranderd?

Op het formulier staan wel een paar extra vragen. Die kwamen naar voren toen ik vroeg, wat men graag wilde weten van hun lootje. Vooral de vraag naar de kleuren in huis/boom/interieur kwamen naar voren.
Zelf ben ik altijd wel benieuwd hoe anderen Kerst vieren. Dus de vraag wat Kerst voor jou betekend staat er elk jaar weer op. Ook kan je dit keer jouw moodboard al meezenden als je die al klaar hebt. En als je pinterest gebruikt voeg dan zeker ook een link van jouw pagina of bord toe. Scheelt veel zoeken šŸ™‚

Hoe lang kan je nog inschrijven voor Twitkerst?

Het formulier blijft tot 25 november online staan. Inschrijven na 26 november is niet mogelijk. Ik wil de lootje ook de 26ste verdelen.Ā  De meesten van jullie wilden graag iets meer tijd om te kunnen werken aan een mooi pakket. Zodoende dat je nu 3 weken de tijd hebt om er wat moois van te maken ipv ongeveer 10 dagen. Benut die tijd dan ook goed, zou ik zeggen.

Lees voor de zekerheid ook nog even de regelsĀ goed door. Daar is ook niet veel veranderd. Maar ze zijn wel nodig om alles goed te laten verlopen.

Is het de eerste keer dat je mee doet?

Dan vinden wij het heel gezellig dat je er bij bent. De meeste vaste deelnemers die zullen je gaan volgen. Het is handig als je mij in ieder geval gaat volgen op Twitter. Want daar komt toch echt de meeste info voorbij. Mijn account is @twitfeestjesnlĀ maar je kan mij ook vinden op @CeciliaStokĀ En misschien vind je het ook wel leuk om alle andere deelnemers te gaan volgen. Zo leer je misschien al je lootje beter kennen.

In het geval dat je voor de eerste keer meedoet, lees dan zeker even de regelsĀ door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt.
Heel streng ben ik verder niet. In principe mag iedereen van mij meedoen. Het belangrijkste is dat je veel plezier hebt.

En dan nu het formulier:

Probeer alle vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Dat maakt het voor de ander makkelijker om voor jou te shoppen. En dat is wat we graag doen. Goed passende cadeautjes kopen voor een ander. Geef ook duidelijk aan als er dingen zijn die je niet graag krijgt. Of als je een bepaald dieet volgt.

 
 

Verification

Facebook Comments