Ik ga mij voorbereiden op (Twit)Kerst.

Gepubliceerd door Cecilia op

Zoals jullie weten komt de kerst steeds dichterbij.

Plugin supplied by Your Christmas Countdown

Dus het het wordt hoog tijd dat ik mij ga voorbereiden op het grootste feestje van het jaar!

Niet alleen het grootste feestje maar een feestje helemaal naar mijn hart.

KERST

hohoho twitter

Voor mij kan de kerstvoorbereidingen niet vroeg genoeg beginnen. Ik lees mij vast in over de te bezoeken kerstmarkten. Mijn planner is al in kerst/wintersfeer.  Ik bedenk vast waar de kerstboom komt te staan en welke kleuren in dit jaar ga gebruiken. Zet ik een echte boom neer. Of toch die te gekke witte kunstboom?  If you don't have christmas in your heart, you'll never find it under your tree

Voor Twitkerst is er ook nog genoeg te doen. Mijn todolijst wordt al langer. Gelukkig kan ik ook al het een en ander afstrepen.

Todo lijst voor twitkerst

Ik zag dat op Sky Radio de kerstzender ook al weer online is.  Dus binnenkort gaat die ook weer aan. Tot groot verdriet van mijn zoon. Die vind daar zo niks aan!!

En jullie?

Wanneer beginnen jullie met voorbereiden? Ook al zo vroeg? Of wachten jullie nog even?

Facebook Comments