Het is bijna zo ver.

Gepubliceerd door Cecilia op

Nog een paar uur en dan barst het geweld los.
image

Dan gaan we met ongeveer 50 dames en heren Twitter overspoelen met mooie, vrolijke berichten.
Hopelijk raken we ook nog hoog in de trending topic lijst. We boxen op tegen All you need is love en serious request. Maar meestal lukt het wel om in de top 10 te komen.
Zolang we maar veel gebruik blijven maken van de hashtag twitkerst.

image

Ik zal vanavond vanaf half 8 wel klaar zitten om de meeste berichtjes al te kunnen lezen en te beantwoorden. Maar op het hoogtepunt rond 9 uur weet ik niet of ik alles zal zien. Ik doe altijd mijn best om op iedereen te reageren.
image

Mocht je door omstandigheden er niet bij kunnen zijn vanavond, laat het nog even weten. Van mij mag je ook eerder uitpakken en de foto’s laten zien. Maar het kan ook zijn dat je dat pas morgen kan doen. Geen probleem. Maar dan is het wel fijn als je dat dus doorgeeft. Dan weet jouw Secret Santa dat jij er niet bij bent straks.
image

Ik probeer later op de avond even iedereen na te lopen of alles goed is gegaan.
Dan wens ik jullie vast een hele fijne avond en maak er een feestje van vanavond.
image

Facebook Comments

1 reactie

Helmy · 24 december 2015 op 17:53

Leuk blogje…Leuke foto’s ook šŸ™‚ šŸ™‚

Reacties zijn gesloten