Eén foto per dag!

Gepubliceerd door Cecilia op

Adventskalender

Doen jullie ook mee?

Vanaf morgen start ik mijn eigen foto-challenge.  Eentje die ik hoop wel vol te houden 🙂 Elke dag een foto. En elke dag een ander thema. Niet allemaal kerstgerelateerd, maar wel toepasselijk op deze periode. Ik zou het leuk vinden als jullie ook mee gaan doen.

Wat is de bedoeling?

Ik heb voor elke dag een ander thema bedacht. Het is dan de bedoeling dat  je voor die dag een foto maakt in het thema van de dag. Zo begin ik morgen met een selfie. Zo hoop ik gezichten van jullie te zien 🙂  En zo stel ik mij op die manier ook gelijk voor. Dat voor de gene die mij nog niet zo goed kennen. Dan hoop ik ook dat jullie je eigen een beetje voorstellen bij de foto.

Het is is leuk als je bij elke foto een klein stukje schrijft waarom je juist die foto hebt gemaakt. Of wat er op staat. Het leukste is wel als je ook elke dag een nieuwe foto maakt  en niet kiest voor een foto uit je galerij. Al mag dat wel natuurlijk.

En zet bij de foto de hashtags #twitfeestjes #decemberfotochallenge. En eventueel de dagnummer er bij (#dag1)

een foto per dag
#decemberfotochallenge

Lijkt het je ook leuk om mee te doen?

Dan hoop ik vanaf morgen jouw foto’s te kunnen zien. Ik zal elke dag nog even de thema van de dag doorgeven. Die zal ik vanaf mijn @twitfeestjesnl account er op zetten. Alleen de foto’s zal ik op mijn privé kanalen plaatsen.Facebook Comments