De vragenlijst voor #Twitzomer2018 En natuurlijk mijn antwoorden daar op!

Gepubliceerd door Cecilia op

De vragen voor #Twitzomer2018

Ik probeer bij elke editie weer een vragenlijst te verzinnen die bij het moment passen. Ook vaak wat neutralere vragen komen aan bod. Gewoon omdat dat je sommige dingen altijd wel wilt weten van je lootje.

Ik kreeg via twitter al een aantal vragen toegespeeld of ik die wilde stellen. Dus daar zal ik ook rekening mee houden. Mocht jij hierna toch ook nog vragen hebben, stel ze dan ook gerust. Dan zal je gerust wat antwoorden krijgen denk ik.

 

Hier komt de vragenlijst. En gelijk mijn antwoorden!

V1: Wie ben jij? Vertel kort wie jij bent.

A1: ben dus het gezicht achter . Maar ook moeder, ega, baasje, patatbakster, vriendin, (klein)dochter. In willekeurige volgorde.maar ook een beetje gek, niet moeilijk, beetje verlegen, geen meisjemeisje, tattoo girl, bak en kook graag.

V2: Waarom doe jij mee met ?

A2: Omdat ik mensen graag verras en ik vind het stiekem ook nog steeds erg leuk om verrast te worden.

V3: Wat is je favo quote of lijfspreuk?

A3: Voor nu staat er op mijn letterbord dit: You can’t buy happiness, but you van buy icecream. And that’s kind of the same thing.

V4: Wat is je lievelingskleur? Voor in huis, of kleding, of sieraden?

A4: kleiding: zwart grijs blauw. Soms wit. Huis: grijs wit Sieraden: aqua turquoise wit zwart

V5: Wat is jouw schoenmaat? En je polsomvang? En die van je enkel?

A5: Mijn schoenmaat varieert tussen 37-37.5-38-38.5. Mijn pols is volgens mij rond de 18-20 cm. En mijn enkel moet ik nog even opmeten.

V6: Wat kan je humeur positief beïnvloeden?

A6: Het zonnetje. Maar ook het kroelen met de honden. En jullie leuke conversaties hier op Twitter

V7: Wat jou zomer-musthave? Waar kan je zomers niet mee zonder?

A7: Mijn slippers, waterfles en natuurlijk mijn zonnebril. Al draag ik mijn zonnebril het hele jaar door omdat ik best gevoelige ogen heb.

V8: Wat spaar jij?

A8: Ik spaar parfums, planners, armbandjes, washitape, mooi papier om mee te freubelen en nog wel veel meer als ik mijn man mag geloven.

V9: Wat is jouw ultieme zomerbelevenis? Wat staat er nog op jouw bucketlist voor deze zomer?

A9: Met mijn blote voeten over het strand lopen langs de waterlijn! Heerlijk. Daarna nog even een bakkie bij een strandtent.

V10: Wat staat er op jou verlanglijstje? Wat zou jij graag nog eens willen krijgen als het budget onbeperkt is?

A10: Ik spaar nu voor een nieuwe tattoo, maar ik zou graag nog een grotere tattoo willen op mijn rug/ribbenkast. Ook zou ik graag met mijn gezin een rondreis willen maken naar de plekken die belangrijk zijn geweest voor onze familie. Dus de plekken waar Willem heeft gewoond met zijn ouders in het Midden-Oosten of Australië. Maar ook naar de Antillen om te kijken waar mijn oma heeft gewoond.

V11: Wat is jouw favoriete snack in de zomer? Of het hele jaar door?

A11: Ik snoep het hele jaar door wel chocolade. Maar ik eet nu wel meer salades en andere makkelijke maaltijden. En ik eet nu wat meer fruit zoals (water)meloen.

V12: Heb jij nog een moodboard gemaakt? Zo ja, wat staat er op?

A12:

 

En dan is het nu aan jullie om de vragen te antwoorden!

Veel plezier.

 

Facebook Comments