De lootjes zijn getrokken voor #Twitzomer

Gepubliceerd door Cecilia op

Het is weer zo ver! De lootjes zijn getrokken!

Het is weer tijd om de lootjes te verdelen.

Na flink wat puzzelen is het mij weer gelukt.  Nu hoop ik dat jullie ook weer blij zijn met het lootje wat je nu krijgt.

Wat je moet weten!

Ik was niet van plan om nu een heel uitgebreid verhaal te schrijven waar #Twitzomer om draait en wat er van jullie verwacht wordt. Als jullie dat wel willen, lees je maar een oud mailtje 😉

Ik ga er van uit dat jullie weten dat er op tijd verzonden moet worden en dat jullie veel plezier er aan moeten beleven.

Dat zijn de belangrijkste regels. Ohja het budget niet te vergeten! Dat is zoals altijd 12.50 exclusief je inpakmateriaal en verzendkosten.

Wat wel belangrijk om te weten is de uiterste verzenddatum! Dat is  maandag 18 juni. Dan heeft iedereen ruim de tijd om er wat leuks van te maken. En dan hoop ik dat iedereen ook op woensdag 20 juni al haar pakje in huis heeft.

We pakken uit op zondag 24 juni om 11.00 uur. Ik hoop dat jullie er dan allemaal gezellig bij zijn. Het liefst lekker in het zonnetje in de tuin of balkon.

IS er nog iets wat je wilt weten?

Mochten jullie toch nog wat willen weten, trek mij gerust aan mijn mouw. Ik ben nu wel erg druk met werken en thuis de boel draaiende houden, dus ik hoop wel zo snel mogelijk te antwoorden.

Ik wens jullie een fijn weekend en veel shopplezier al vast.

 

Liefs, Cecilia

Facebook Comments