De lootjes zijn getrokken

Gepubliceerd door Cecilia op

Yes de lootjes zijn getrokken!

Hieronder vind je nog even alle regels op een rijtje.

 

Wat wordt er nu van jou verwacht?

 • Ten eerste beleef veel plezier aan de voor bereidingen.
 • Bestudeer je lootje, en het verlanglijstje. Dan kan je straks gericht een cadeautje kopen of maken.
 • Je hebt tot vrijdag 17 juni om alles bij elkaar te zoeken en in te pakken. Dan kan je ruim op tijd je pakje verzenden.
 • Het budget is € 12.50 excl. het verzenden.
 • Verzenden gebeurt altijd met een track&trace code. Ook als het door de brievenbus past. Dan zorg je voor een brievenbuspakket zegel. Deze track&trace code geef je aan mij door, zodat ik weet dat jouw pakje verzonden is.
 • Versier je pakje zo mooi mogelijk. Maak het een feestje om uit te pakken.
 • Probeer je zoveel mogelijk te houden aan het verlanglijstje als dat er is. En een verrassing is meestal wel goed. Maar houd dan wel de smaak van je lootje in de gaten.
 • De meeste van ons houden enorm van de voorpret en ik het nog wel het meeste waarschijnlijk. Dus deel je voorbereidingen en laat de rest ook meegenieten.  Gebruik vooral de hashtag #Twitzomer. Dan kan iedereen makkelijk alle nieuwtjes volgen.
 • We pakken op zaterdag 25 juni rond 20.30 uur allemaal tegelijk uit.  Mocht het zo zijn dat je die dag niet kan of niet om dat tijdstip, laat het dan even weten.  Dan kan ik het doorgeven aan degene die jou heeft getrokken.
 • Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust het liefst via twitter, want dan kan iedereen meelezen.
 • Heb je een vraag voor je lootje, dan mag je die aan mij via de DM vragen of via mail. Dan speel ik het door. En krijg je via mij weer het antwoord.
 • Er is ook weer een twitterlijst waar alle deelneemsters/deelnemer op staat. Die kan je volgen of je volgt iedereen zelf https://twitter.com/_Twitkerst_/lists/twitzomer
 • Ik maak ook een Google document aan, waarop je kan aangeven wanneer je wat hebt ontvangen en verzonden. De link daarvan stuur ik je binnenkort toe. Mocht het niet lukken om die in te vullen, dan doe ik dat voor je. Maar ik probeer zo een beetje een makkelijker overzicht te houden, zonder dat ik telkens hoef te vragen wie er nog wat moet ontvangen.

 

 

Verder wens ik je heel veel plezier.

Liefs, Cecilia

 

 

Facebook Comments