De lootjes voor #Twitspring zijn getrokken

Gepubliceerd door Cecilia op

Eindelijk zijn de lootjes getrokken!

Het duurde iets langer voor ik lootjes  voor Twitspring kon trekken dan ik gehoopt had.  De griep hakte er behoorlijk in bij mij. Dat was lang geleden dat ik zo ziek ben geweest dat ik niets meer kon doen.

Eindelijk kunnen we gaan shoppen en bedenken wat voor decoratie we gaan gebruiken om in te pakken.

Allereerst wil ik jullie meedelen dat we met 19 dames zijn . Een klein maar gezellig groepje.

Wat staat er verder in dit bericht?

  • De spelregels
  • De belangrijkste data
  • Wat extra informatie
I smell spring

I smell Spring

De spelregels:

* Ten eerste beleef veel plezier aan de voorbereidingen. Dat is al het halve werk.

Dat is volgens mij de belangrijkste reden dat je mee doet. Je hebt zin in een gezellig feestje. En een feestje vereist wat voorbereiding.  Kom in contact met de mede-twitspringers. Op Twitter heb ik een lijst aangemaakt met alle deelneemsters.

* Maak er een mooi pakket van.

We willen allemaal graag een leuk pakketje krijgen. Koop en/of maak een cadeautje waar van je weet dat je lootje het leuk gaat vinden. Maar besteed ook aandacht aan het inpakken. Zelf besteed ik ook aandacht aan de doos waar het in gaat. Want een leuk versierde doos staat wel gezellig op de kast. Ik heb op mijn pinterest een aantal borden met leuke inpaktips.

Stop er ook een kaart of brief bij waarop staat van wie het pakket afkomt. Wel zo handig als je ook een bedankje wilt. Je kan er ook een soort van speurtocht van maken en dan maar hopen dat jouw lootje de hints snapt!

Een gedicht is niet nodig, maar… mocht je dat kunnen, dan zal het zeker gewaardeerd worden.

Verzend ruim op tijd.

Je hebt tot zaterdag 24 maart om alles bij elkaar te zoeken en in te pakken en te verzenden. Dan kan je ruim op tijd het pakje verzenden. Verzend het ook echt voor zaterdag 24 maart.

Het kan zijn dat er omstandigheden zijn, waardoor je het pas later kan verzenden. Laat het mij dan weten. Dan kan ik het doorgeven aan je lootje.

Verzenden gebeurt altijd met een track&trace code. Ook als het door de brievenbus past. Dan zorg je voor een brievenbuspakket zegel. Deze track&trace code geef je aan mij door, zodat ik weet dat jouw pakje verzonden is. Maak voor de zekerheid ook een foto van het pakket voor die wordt afgegeven bij het postkantoor.

De meeste dames die meedoen, zorgen dat de pakketten hufter- en weerbestendigproef zijn, en pakken het pakket in een vuilniszak in. Mocht je een pakket krijgen in een vuilniszak, kan je er wel bijna vanuit gaan dat je die eraf mag halen.

Zet ook op het pakket duidelijk dat het voor #Twitspring is. Zodat men weet dat deze niet gelijk uitgepakt mag worden.

Deel je voorbereidingen!

De meeste van ons houden enorm van de voorpret en ik het nog wel het meeste waarschijnlijk. Dus deel je voorbereidingen en laat de rest ook meegenieten.  Gebruik de hashtag #Twitspring.. Dan kan iedereen makkelijk alle nieuwtjes volgen. We willen foto’s zien van glitter, lijm, inpakpapier en verhitte gezichten.

Het grote moment waar we nu al naar uitkijken!

We pakken op zondag 1 april (eerste paasdag)  rond 11.00 uur allemaal tegelijk uit.  Mocht het zo zijn dat je die dag niet kan of niet om dat tijdstip, laat het dan even weten.  Dan kan ik het doorgeven aan degene die jou heeft getrokken.

Ook dan willen we graag foto’s zien. Maak foto’s van je nog ingepakte cadeautjes, van het uitpakken en van je cadeautjes zelf.

En bedankt je geefster! Want die heeft er als het goed is met haar hart en ziel wat moois van gemaakt.

Heb je nog vragen voor je lootje?

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust,het liefst via twitter, want dan kan iedereen meelezen. Heb je een vraag voor je lootje, dan mag je die aan mij via de DM vragen of via mail. Dan speel ik het door. En krijg je via mij weer het antwoord.

* De belangrijke data:

24 maart: De uiterste verzenddatum ( probeer je hier echt aan te houden)

1 april: Om 11.00 uur pakken we uit. Zorg dan dat je pakket klaar staat en je telefoon opgeladen.

* Nog wat laatste extra informatie.

Er is ook weer een twitterlijst waar alle deelneemsters/deelnemer op staat. Die kan je volgen of je volgt iedereen zelf. https://twitter.com/Twitfeestjesnl/lists/twitspring18/members

Ik maak ook een google document aan, waarop je kan aangeven wanneer je wat hebt ontvangen en verzonden. Ik probeer zo een beetje een makkelijker overzicht te houden, zonder dat ik telkens hoef te vragen wie er nog wat moet ontvangen.

Mocht het niet lukken om die in te vullen, dan doe ik dat voor je.

Verzendlijst Twispring 2018

Ik hoop dat alles duidelijk is. En beleef vooral veel plezier.

Liefs, Cecilia

gele tulpen

 

 

Facebook Comments